Aanbiedingen

i.v.m. de herfstvakantie zijn we op

zaterdag 25 oktober gesloten!


LG LAP341 Soundbar Speaker
Van € 299,-
Nu € 279,-
LG LAP341 Soundbar Speaker

Sorteer op:     

Harman Kardon HKTS 5 | Harman Kardon Home Cinema

  • De Harman Kardon HKTS 5 is een compact maar zeer compleet 5.1-geluidssysteem. De satellietluidsprekers met voice-matching en krachtige drivers leveren een natuurlijke en gedetailleerde weergave van het middenbereik. Een krachtige down-firing-subwoofer van 60 Watt neemt de weergave van de lage tonen voor zijn rekening. Het fraaie surround geluid van de Harman Kardon HKTS 5 zal elke muziek- en filmliefhebber als muziek in de oren klinken.
    Meer informatie


Harman kardon HKTS 35 Home Cinema Set | Harman Kardon Home Cinema

  • HKTS 35 5.1 speakerset voor thuisbioscopen met 200-watt draadloze subwoofer. De Harman/Kardon HKTS 35, die is ontworpen om dienst te doen als compleet luidsprekerpakket voor thuisbioscopen, bevat krachtige 5.1-kanaals luidsprekers, vier satellieten voor en achter, plus een luidspreker in het midden, met een draadloze subwoofer in een geavanceerd pakket.
    Meer informatie


Harman Kardon BDS 775 Home Cinema Set | Harman Kardon Home Cinema

  • De Harman Kardon BDS 775 is een compleet, alles-in-één pakket: een 5.1-kanaals thuisbioscoopsysteem dat naadloos kan worden geïntegreerd met een plat videoscherm en, via Bluetooth-aansluitmogelijkheden, je thuisbioscoopervaring drastisch transformeert en een extra oppepper geeft.
    Meer informatie